DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen’e ‘samimiyetsizler’ eleştirisi

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen’e ‘samimiyetsizler’ eleştirisi
13.10.2024
12
A+
A-

Kadın cinayetleriyle ilgili ünlülerin açıklamaları gündem olmaya devam ediyor. Son olarak Burak Özçivit ve eşi Fahriye Evcen’in sözleri sosyal medyada tepki çekti.

Sözcü’den Çiğdem Saltık’ın haberine göre;Ardı arkası kesilmeyen kadın cinayetlerine tepkiler çığ gibi büyürken, ünlü isimlerin de ne söylediği çok konuşuluyor. Şevval Sam, Serenay Sarıkaya ve Sibel Can’ın ardından Burak Özçivit ve eşi Fahriye Evcen de açıklamalarıyla gündem oldu.

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen önceki akşam Bebek’te bir mekandan çıkarken objektiflere takıldı.

Fahriye Evcen kadın cinayetleriyle ilgili sorulara “Söylenecek çok şey var aslında ama biz de herkes gibi üzülüyoruz, elden çok da bir şey gelmiyor” yanıtını verdi.

Burak Özçivit de “Bir an önce düzelmesini temenni ediyoruz, biz de elimizden geldiği kadar destek veriyoruz. Hiç hoş şeyler değil, inşallah bunları artık kısa sürede atlatırız, düzeltiriz” diye konuştu.

“BARİ GÜLÜMSEMESEYDİN”

Ünlü çiftin bu sözleri sosyal medyada tepki çekti. O tepkilerden bazıları şu şekilde:

“Bari gülümsemeseydin.”

“Sıfır samimiyet.”

“Elinden geldiği kadar destek vererek ne yaptı acaba?”

“Hayatımda gördüğüm en samimiyetsiz açıklamalar.”

“Çok temkinli konuşuyorlar. Projeler, filmler, senaryolar kapıdan döner diye… Biz de biraz daha duyarlı olmanızı temenni ediyoruz.”

“Ne etliye ne sütlüye diyorsunuz…”

“Sıradan, basit cümleler kurmuşlar. Daha etkili ifade edilebilirdi. Kitap okusunlar bol bol”

 “Hiçbir şey söyleyememek…”

“Beden dilleri her şeyi anlatıyor.


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.