DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Hazal Kaya: 1 senedir şiddete maruz kalıyorum

Hazal Kaya: 1 senedir şiddete maruz kalıyorum
13.10.2024
19
A+
A-

Ünlü oyuncu Hazal Kaya, yaklaşık 1 yıldır ‘hayranı’ tarafından şiddete uğradığını açıklayarak, “Lütfen yasalar uygulansın. Ölmeyelim artık” çağrısı yaptı.

Oyuncu Hazal Kaya, yaklaşık 1 yıldır ‘hayranı’ tarafından şiddete uğradığını açıkladı.

Sibel Arna’nın YouTube’daki programına konuk olan Hazal Kaya, “Detaylı anlatıp yeni vakaları tetiklemek istemiyorum ama yaklaşık 1 senedir ben de şiddete maruz kalıyorum” dedi.

Kaya, “‘İmdat’ dediğim, çare bulamadığım durumlar var. Lütfen yasalar uygulansın. Ölmeyelim artık” ifadelerini kullandı.

“KANUNLARIN UYGULANMASI SAĞLANMALI”

Programda başrolünü üstlendiği ‘Sorgu’ dizisinden de bahseden Kaya, “Şiddete dair çok ciddi cümleleri olan bir dizi. 10 bölüm boyunca çok ağır şeyler izleyeceğiz. Bir taraftan ülkemizde canlısına tanık oluyoruz. Çok zor bir yerdeyiz. Ölenlerin bir sayı olmadığını, insan olduğunu, birilerinin kızı, birilerinin sevgilisi, birilerinin en yakın arkadaşı olduğunu hatırlatmamız gerekiyor. Şu an yapılması gereken tek şey kanunların uygulanmasını sağlamak” diye konuştu.

(Cumhuriyet)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.